Een unieke formule die de 3 beschermingslagen van je immuunsysteem ondersteunt

Het immuunsysteem is het beschermingssysteem van het organisme tegen externe agressies. Het bestaat uit een netwerk van weefsels, cellen en eiwitten (antilichamen) die samenwerken en elkaar aanvullen om ons te beschermen. Het immuunsysteem bestaat uit drie belangrijke verdedigingsmechanismen: fysieke barrières (de huid en slijmvliezen), cellulaire barrières (witte bloedcellen) en antilichamen. De vitamines C, D en het mineraal zink, die deel uitmaken van de unieke formule van Supradyn Immunity, ondersteunen elk een laag van het immuunsysteem. Ze bieden je extra bescherming wanneer immuunondersteuning het meeste nodig is. 

Vitamine C ondersteunt de huid en het slijmvlies, de eerste lijn van ons immuunsysteem. Ons lichaam kan zelf geen vitamine C aanmaken, waardoor het belangrijk is deze van buitenaf op te nemen. Citrusvruchten zijn een uitstekende bron van vitamine C, maar vitamine C komt ook voor in rode vruchten, groenten en peulvruchten.

Ook vitamine D speelt een belangrijke rol bij het functioneren van het immuunsysteem. Het moduleert cellulaire immuniteit, de tweede lijn van ons immuunsysteem. We vinden vitamine D terug in voedingsmiddelen zoals eigeel, vette vis (zoals tonijn, zalm of makreel) en in sommige met vitamine C en D verrijkte voedingsmiddelen, zoals melk of vruchtensappen.

Zink is een noodzakelijk mineraal voor de ontwikkeling van T-lymfocyten. Het is een sleutelelement in de vorming van antilichamen, de derde lijn van immuunafweer. We kunnen zink opnemen via voedingsmiddelen als chocolade, peulvruchten, zaden en noten, of vlees.


Supradyn Immunity is speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van je natuurlijke weerstand*! 
De combinatie van vitamine C, D en zink is een uitstekende bondgenoot voor je immuunsysteem. Een voedingssupplement dat vitamine C, D en zink bevat zal je afweersysteem op alle drie de niveaus ondersteunen. Met de unieke formule van Supradyn Immunity ondersteun je je natuurlijke afweer* tijdens momenten waarin je deze het hardst nodig hebt. Neem als aanvulling op je dagelijkse voeding een hooggedoseerde tablet van Supradyn Immunity. 

*Vitamine C, D en zink ondersteunen de natuurlijke weerstand

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt