Vitaliteit na je vijftigste
Switch Language

VITALITEIT NA JE VIJFTIGSTE

‘Vitaliteit’: een bijzonder begrip met zowel een lichamelijke als geestelijke lading. Als je je vitaal voelt zit je lekker in je vel, je onderneemt dingen die je leuk vindt, je kunt goed nadenken en bewegen. Vitaliteit heeft zeker ook een geestelijk aspect. Voor jezelf, maar ook voor je omgeving. Vitale mensen stralen vaak energie uit en brengen dit zelfs vaak over op anderen.

VITAAL ZIJN, VITAAL BLIJVEN

Wist je dat je lichaam in de verschillende fases van je leven verschillende behoeftes heeft? Bijvoorbeeld de behoefte aan bepaalde voedingstoffen, zoals vitamines en mineralen?

Tijdens elke fase in je leven heeft je lichaam behoefte aan verschillende voedingsstoffen, zoals vitamines en mineralen. Denk maar aan opgroeien, zwanger zijn en ouder worden. Al na je 30e kan je lichaam bepaalde vitamines en mineralen minder goed absorberen.

Naarmate je ouder wordt heb je andere hoeveelheden vitamines en mineralen nodig om je geestelijk en lichamelijk vitaal te blijven voelen. Wanneer je lichaam te weinig of niet de juiste combinatie van vitamines en mineralen binnenkrijgt, kan dat een impact hebben op je vitaliteit, energie en weerstand.

VITAMINES UIT VOEDING

Op elke leeftijd is voeding de ideale bron van vitamines en mineralen. Een gebalanceerd dieet van voeding, met veel verse groenten en fruit, is de eerste stap naar een goede gezondheid en een blijvend gevoel van vitaliteit.

Ook al heb je een gevarieerd en evenwichtig dieet, dan kan het toch zijn dat je als vijftigplusser niet altijd de juiste hoeveelheden vitamines en mineralen binnenkrijgt die je nodig hebt voor een gezond, energiek en vitaal gevoel. Daarom kan het goed zijn om je voeding aan te vullen met een op maat gemaakte multivitamine.***

BLIJF VOL VITALITEIT!

Blijf vitaal met Supradyn Vital 50+! Supradyn Vital 50+ is speciaal ontwikkeld om mannen en vrouwen vanaf 50 jaar optimaal te voorzien in de specifieke en verhoogde behoefte aan vitamines en mineralen die belangrijk zijn tijdens het ouder worden om vitaal door het leven te kunnen blijven gaan*.

Supradyn Vital 50+ is een formule dat:

  • Je energie ondersteunt*
  • Je fysieke en mentale vitaliteit helpt te behouden
  • Je immuunsysteem ondersteunt****
  • Vitamine D en calcium bevat voor het helpen behouden van sterke beenderen
  • Olijfpolyfenolen bevat die werken als antioxidanten
  • Ginseng bevat die cognitieve functies ondersteunt

Deze formule is wetenschappelijk bewezen.

*De vitamines B1, B2, B3, B5, B6, B8, B12, C, het mineraal magnesium en het sporenelement ijzer ondersteunen je energieniveau en houden je vitaal zodat je de dingen kunt blijven doen die je graag doet.
**De mineralen ijzer jodium en zink zijn goed voor het geheugen en behoud van een heldere geest.
***Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
****Vitamines A, B6, B12 C en D ondersteunen de natuurlijke weerstand

Ontdek het gamma

Supradyn Vital 50+ Tabletten

Supradyn® Vital 50+ Tabletten

Supradyn Vital 50+ is een voedingssupplement speciaal ontwikkeld met die vitamines, mineralen en antioxidanten in aangepaste dosis om aan de specifieke behoeften van de vijftigplusser te voldoen. De formule bevat ook ginseng van hoge kwaliteit en natuurlijk olijfextract.

Supradyn Vital 50+ Bruistabletten

Supradyn® Vital 50+ Bruistabletten

Supradyn Vital 50+ is een voedingssupplement speciaal ontwikkeld met die vitamines, mineralen en antioxidanten in aangepaste dosis om aan de specifieke behoeften van de vijftigplusser te voldoen. De formule bevat ook ginseng van hoge kwaliteit en natuurlijk olijfextract.