BEHOEFTE AAN EXTRA ENERGIE?

Wist je dat ruim 85% van de Belgen zich vaak moe voelt?*

Heb je behoefte aan extra energie, voel je je wel eens vermoeid of heb je soms een futloos gevoel? Vervelend, zeker in tijden waarin juist extra inspanning van je wordt gevraagd. Er kunnen verschillende oorzaken zijn voor jouw vermoeidheid. Wist je dat ook essentiële vitamines en mineralen een belangrijke rol spelen bij de energiestofwisseling, zoals bijvoorbeeld vitamine B1, B2, B3, B5 en C?

*Metro enquête, 02/2016, n = 1566

VITAMINES VOOR ENERGIE

De hoeveelheid energie die je per dag hebt, is van invloed op de kwaliteit van je leven. Om je energie op peil te houden, heeft je lichaam vitamines en mineralen uit bijvoorbeeld je voeding nodig. Ons lichaam haalt vitamines en mineralen uit onze voeding en spelen daarmee een belangrijke rol in onze energiestofwisseling. Vitamines en mineralen spelen een rol bij het activeren van natuurlijke energie in je lichaam, zoals bijvoorbeeld vitamine B2, B3, B5 en C.

TIPS VOOR MEER ENERGIE

Een actief sociaal leven, drukte op je werk, de zorg voor je gezin: er zijn periodes dat je je moe en futloos kunt voelen. Hieronder enkele nuttige tips voor de veeleisende periodes waarin je je vermoeid voelt:

  • Eet gezond - Een gezond en regelmatig voedingspatroon zorgt ervoor dat je zoveel mogelijk juiste voedingsstoffen binnenkrijgt. Een gebalanceerd dieet met veel verse groenten en fruit draagt bij aan meer energie.
  • Beweeg - Op korte termijn lijkt dagelijks 30 minuten bewegen vooral energie te kosten, maar na een poosje regelmatig bewegen krijg je juist energie.
  • Zorg voor voldoende rust – Zorg dat je 7 tot 8 uur slaapt per etmaal. Dit zorgt ervoor dat je bent uitgerust en energie hebt om de dag weer aan te kunnen. Zorg dat je ook regelmatig tijd vrijmaakt voor jezelf om datgene te doen waar jij van tot rust komt.

SUPRADYN IS SPECIAAL ONTWIKKELD OM JOUW ENERGIE** TERUG TE VINDEN!

Supradyn Energy bevat een combinatie van 13 essentiële vitamines en 9 mineralen. Supradyn Energy is speciaal ontwikkeld voor mensen met een druk en dynamisch leven die hun energie** de hele dag op peil moeten houden. Het geeft je een steuntje in de rug, in veeleisende periodes waarin je door vermoeidheid meer energie** goed kunt gebruiken zoals een druk leven, drukte op je werk, stress, examens, slaaptekort hebt, de combinatie werk/gezin, wintervermoeidheid,... . Dagelijks gebruik gedurende een aaneengesloten periode wordt aanbevolen om het lichaam optimaal te voorzien van extra energie bij vermoeidheid. Supradyn Energy helpt je om ook in veeleisende periodes goed te blijven functioneren**.

Supradyn is speciaal ontwikkeld om jouw energielevel** te ondersteunen! Heb je vragen of wil je graag persoonlijk advies? Neem contact met ons op! (link naar contact formulier)

** De vitamines B1, B2, B3, B5, B6, B8, B12 en C zorgen mee voor het behoud van je energie.