Supradyn Energy | Supradyn Belgium
Switch Language

Supradyn® Energy

Dankzij een unieke combinatie van vitamines, mineralen en co-enzym Q10, helpt Supradyn Energy je energie terug te vinden* wanneer je er het meest behoefte aan hebt. Supradyn Energy is speciaal ontworpen voor mensen met een dynamisch en druk leven.

supradyn energy tablet

SUPRADYN® ENERGY

Leef elke dag aan 100%:

  • Klinisch bewezen doeltreffendheid tegen fysieke en mentale vermoeidheid*
  • Vult vitaminereserves aan
  • Vermindert vermoeidheid vanaf de 1e inname
  • Slechts één (bruis)tablet per dag
  • Zonder suiker & zonder gluten
test

HOE NEMEN

Je mag Supradyn dagelijks gebruiken en dit het hele jaar door. Het is aan te raden net voor of na de maaltijd in te nemen en bij voorkeur 's ochtends tijdens het ontbijt. 1 bruistablet in een groot glas water (250ml) oplossen en onmiddellijk opdrinken. Als je de tablet neemt, deze innemen met voldoende water (250ml).

test

WANNEER NEMEN

Wanneer je minder energie hebt, kan Supradyn belangrijke voedingsstoffen aanvullen om deze energie* te activeren en te kunnen blijven functioneren, na te denken en te bewegen. Zo kom je terug in vorm. Een kuur van ten minste 2 maanden is aan te raden aan volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar.

*De vitamines B1, B2, B3, B5, B6, B8, B12 en C zorgen mee voor het behoud van je energie.

test

WIST JE DAT?

Er per jaar meer dan 13 miljoen werkuren verloren gaan wegens vermoeidheid en stress?

BESCHIKBAAR ALS

Supradyn Energy Bruistabletten

Supradyn® Energy Bruistabletten

Dankzij een unieke en klinisch bewezen formule, bestaande uit 13 vitamines, 9 mineralen en co-enzym Q10, helpt Supradyn Energy je energie terug te vinden wanneer je er het meest behoefte aan hebt.

Supradyn Energy Tabletten

Supradyn® Energy Tabletten

Dankzij een unieke en klinisch bewezen formule, bestaande uit 13 vitamines, 9 mineralen en co-enzym Q10, helpt Supradyn Energy je energie terug te vinden wanneer je er het meest behoefte aan hebt.

ONTDEK HET GAMMA

Supradyn Energy Gummies

Supradyn® Energy Gummies

Supradyn Energy Gummies, de lekkere vitamine voor het hele gezin! Deze combinatie van 7 essentiële vitamines draagt bij tot de dagelijkse behoefte van vitamines. Voor volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar.

Supradyn Vital 50+ Bruistabletten

Supradyn® Vital 50+ Bruistabletten

Supradyn Vital 50+ is een voedingssupplement speciaal ontwikkeld met die vitamines, mineralen en antioxidanten in aangepaste dosis om aan de specifieke behoeften van de vijftigplusser te voldoen. De formule bevat ook ginseng van hoge kwaliteit en natuurlijk olijfextract.

RedoxVita Vitamine C

RedoxVita® Vitamine C

Elke dag opnieuw wordt je lichaam blootgesteld aan externe factoren. Je kan je natuurlijke weerstand helpen door je immuunsysteem te ondersteunen. RedoxVita ondersteunt de natuurlijke weerstand van je lichaam dankzij een hoge dosering van vitamine C.

RedoxVita Double Action Bruistabletten

RedoxVita® Double Action Bruistabletten

RedoxVita Double Action werd speciaal ontwikkeld om de natuurlijke weerstand van je lichaam te ondersteunen dankzij zijn combinatie van een hoge dosering vitamine C (1g) en zink (10 mg).