JEZELF 100% VOELEN KOMT JE GEZONDHEID TEN GOEDE

Is het je opgevallen dat wanneer je je 100% voelt, je goedgezind bent en beter presteert? Je goed voelen heeft inderdaad een positief effect op je gezondheid en ook op je prestaties op het werk.

Een positieve instelling helpt je om door moeilijke situaties heen te komen en het heeft bovendien positieve effecten op je gezondheid. Ook lachen kan helpen: het verlaagt de bloeddruk en het cortisolgehalte, gerelateerd aan stress. Lachen stimuleert de afgifte van endorfine, die een algemeen gevoel van welzijn bevordert en bovendien kan een stevige lachbui helpen om calorieën te verbranden.

Glimlachen heeft een dubbel positief effect: op jou en op degenen rondom jou. Een goed humeur en een positieve instelling hebben grote voordelen op prestatieniveau. Een gelukkig mens voert zijn werk uit met passie en enthousiasme, met meer energie en vitaliteit en verbetert zijn productiviteit. In een positieve omgeving zijn de individuele prestaties hoger en ook de collectieve efficiëntie.

Het is dan ook belangrijk om jezelf 100% goed te voelen. Als je het gevoel hebt dat je niet 100% bent, kan je je dieet aanvullen met speciaal geselecteerde vitamines en mineralen om je de energie te geven die je nodig hebt en weer te glimlachen. Een vitaminesupplement** dat vitamines van de B-groep en vitamine A bevat, helpt je vermoeidheid te verminderen. Vitamine C, zink en selenium beschermen je cellen tegen oxidatieve schade. Dit alles zal helpen om de hele dag door energie en vitaliteit te behouden. Supradyn Energy helpt je om je energie terug te vinden*, doordat je een extra bron van vitamines en mineralen krijgt die je lichaam nodig heeft.

*De vitamines B1, B2, B3, B5, B6, B8, B12 en C zorgen mee voor het behoud van je energie.
**Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.