Supradyn Belgium
Switch Language

 

 

 

 

 

Vitamines voor energie, 
vitaliteit en weerstand

SUPRADYN®

Ontdek Supradyn®

Complete en hooggedoseerde formules met klinisch bewezen werkzaamheid

De unieke formules van Supradyn zijn ontworpen om vermoeidheid tegen te gaan, vol vitaliteit te blijven of om je natuurlijke weerstand te ondersteunen. De multivitamines van Supradyn zijn speciaal ontwikkeld voor mensen met een druk en dynamisch leven. Onze missie is om jou te helpen met een energiek en gezond leven. Wij zijn trots dat we, dankzij jullie, het nummer 1 multivitaminemerk van Europa zijn*.

*IQVIA OTC Global Analysis database, MAT 09/2019 (verkochte eenheden: 12.9 Mio)

Supradyn<sup>®</sup> Producten

Supradyn® producten

Ontdek onze verschillende formules die zijn afgestemd op jouw persoonlijke behoeften...

Vitamines & mineralen

 

Vitamines & mineralen

Je lichaam heeft dagelijks vitamines en mineralen nodig om te kunnen functioneren. Denk aan het belang van vitamine C voor je weerstand. Maar wist je dat vitamines en mineralen ook een cruciale rol spelen bij de energiestofwisseling?

Energie & vermoeidheid

 

Energie & vermoeidheid

Wist je dat 85% van de Belgen zich vaak moe voelt*? Vermoeidheid kan een impact hebben op de kwaliteit van je leven. Wat zijn oorzaken van een moe en lusteloos gevoel en wat kun je er tegen doen?

*Metro enquête, 02/2016, n = 1566

Weerstand

 

Weerstand

Een verminderde weerstand kan je vatbaarder maken voor (winter-)kwaaltjes. Maar wist je dat je dit risico voor een deel zelf kan verminderen? Supradyn geeft je 10 verrassende bacterieweetjes en opmerkelijke tips!

Vitaliteit

 

Vitaliteit

Als je je vitaal voelt zit je lekker in je vel, je onderneemt dingen die je leuk vindt, je kunt goed nadenken en bewegen. Vitaliteit heeft zeker ook een geestelijk aspect. Vitale mensen stralen vaak energie uit en brengen dit vaak over op anderen.

Supradyn®

Producten afgestemd op jouw persoonlijke behoefte

 Supradyn Energy EFF - Box NL

Supradyn® Energy Bruistabletten

Dankzij een unieke en wetenschappelijk bewezen formule, bestaande uit 13 vitamines en 9 mineralen, helpt Supradyn Energy je fysieke¹ en mentale² energie terug te vinden wanneer je er het meest behoefte aan hebt.

Supradyn Energy Tabletten

Supradyn® Energy Tabletten

Dankzij een unieke en klinisch bewezen formule, bestaande uit 13 vitamines, 9 mineralen en co-enzym Q10, helpt Supradyn Energy je energie terug te vinden wanneer je er het meest behoefte aan hebt.

Supradyn Energy Gummies

Supradyn® Energy Gummies

Supradyn Energy Gummies, de lekkere vitamine voor het hele gezin! Deze combinatie van 7 essentiële vitamines draagt bij tot de dagelijkse behoefte van vitamines. Voor volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar.

Supradyn Vital 50+ Bruistabletten

Supradyn® Vital 50+ Bruistabletten

Supradyn Vital 50+ is een voedingssupplement speciaal ontwikkeld met die vitamines, mineralen en antioxidanten in aangepaste dosis om aan de specifieke behoeften van de vijftigplusser te voldoen. De formule bevat ook ginseng van hoge kwaliteit en natuurlijk olijfextract.

Supradyn Vital 50+ Tabletten

Supradyn® Vital 50+ Tabletten

Supradyn Vital 50+ is een voedingssupplement speciaal ontwikkeld met die vitamines, mineralen en antioxidanten in aangepaste dosis om aan de specifieke behoeften van de vijftigplusser te voldoen. De formule bevat ook ginseng van hoge kwaliteit en natuurlijk olijfextract.

RedoxVita Vitamine C

RedoxVita® Vitamine C

Elke dag opnieuw wordt je lichaam blootgesteld aan externe factoren. Je kan je natuurlijke weerstand helpen door je immuunsysteem te ondersteunen. RedoxVita ondersteunt de natuurlijke weerstand van je lichaam dankzij een hoge dosering van vitamine C.

RedoxVita Double Action Bruistabletten

RedoxVita® Double Action Bruistabletten

RedoxVita Double Action werd speciaal ontwikkeld om de natuurlijke weerstand van je lichaam te ondersteunen dankzij zijn combinatie van een hoge dosering vitamine C (1g) en zink (10 mg).