NATUURLIJK OLIJFEXTRACT OM JE CELLEN TE HELPEN BESCHERMEN

Eens in de vijftig, kan onze levensstijl hetzelfde blijven als altijd: we blijven actief, werken en dit met een gezinsritme dat al onze energie vergt. Het is echter waar dat naarmate we ouder worden, we ons meer bewust worden van het belang van het beschermen van ons lichaam tegen oxidatieve schade.

Door een langere levensverwachting kunnen we genieten van elk van de fasen van ons leven. Om deze reden krijgen onze gewoontes een bijzondere betekenis en onder hen spelen voedingsgewoonten een sleutelrol.

We horen ons hele leven al dat goede voeding de basis is van een goede gezondheid, maar misschien gaan we er niet zo van uit dat vitamines, mineralen en sporenelementen het juiste voedingssupplement zijn om onze fysieke en mentale vitaliteit te bevorderen en dat de antioxiderende eigenschappen van verschillende van deze micronutriënten helpen de cellen te beschermen tegen de schadelijke werking van vrije radicalen.

Naast vitamine C en E en de mineralen selenium en zink spelen olijfderivaten een sleutelrol als antioxidanten bij celbescherming. In het bijzonder helpen olijfboomderivaten de bloedlipiden te beschermen tegen oxidatieve schade.

Daarom draagt het aanvullen van een gezond en uitgebalanceerd dieet met antioxidanten, zoals die afkomstig van de olijfboom, bij aan het behoud van de gezondheid. Multivitamines kunnen je helpen de extra vitamines en mineralen binnen te krijgen die je lichaam nodig heeft om een energieke dag te hebben, ongeacht je leeftijd.

Als je ouder bent dan vijftig en een actieve levensstijl leidt, is het raadzaam om een gezond voedingspatroon te volgen en deze aan te vullen met een specifieke combinatie van vitamines en mineralen met olijfderivaten die je in bepaalde vitamine- en mineralensupplementen** kan vinden. Met een voedingssupplement zoals Supradyn Vital 50+, help je je lichaam te voorzien in zijn energie- en vitaliteitsbehoeften* om een actief en intens leven te blijven leiden.

*Ginseng en antioxidanten.
**Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.