Supradyn<sup>®</sup> Immune

Supradyn® Immune

Ondersteun je weerstand:

  • Essentiële hooggedoseerde antioxidanten
  • 11 vitamines en mineralen
  • Verkrijgbaar als bruistablet

ONDERSTEUN JE WEERSTAND

Je immuunsysteem verdient de nodige zorg. Zeker in de herfst of winter, of wanneer je immuunsysteem door andere factoren verzwakt is. Supradyn® Immune is speciaal ontwikkeld om je lichaamscellen te helpen beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, met een unieke combinatie van vitamines en mineralen*.

*Dankzij een unieke formule van vitamines (A, B6, B11, B12, C, D, E) en mineralen (zink, ijzer, koper, selenium) die elk het immuunsysteem ondersteunen.

Hoe nemen

Je mag Supradyn® dagelijks gebruiken en dit het hele jaar door. Het is aan te raden net voor of na de maaltijd in te nemen en bij voorkeur 's ochtends tijdens het ontbijt. 1 bruistablet in een groot glas water (250ml) oplossen en onmiddellijk opdrinken. Als je de tablet neemt, deze innemen met voldoende water (250ml).

Wanneer nemen

Wanneer je immuunsysteem verzwakt is, kan Supradyn® Immune helpen om je afweer te ondersteunen. De antioxidanten in Supradyn® Immune helpen de lichaamscellen beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Regelmatige inname is aan te raden aan volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar.

Wist je dat

Tot 8% van de Belgen jaarlijks griep en verkoudheidssymptomen ervaart?

Ontdek het gamma

Supradyn<sup>®</sup> Energy

Supradyn® Energy

Ontdek hoe Supradyn® Energy je kan helpen je energie terug te vinden.

Lees hier meer
Supradyn<sup>®</sup> Vital 50+ is een multivitamine supplement, speciaal ontwikkeld voor volwassenen ouder dan 50.

Supradyn® Vital 50+

Ontdek hoe Supradyn® Vital 50+ je kan helpen vitaal te blijven.

Lees hier meer