RedoxVita<sup>®</sup> Vitamine C

30 bruistabletten

RedoxVita® Double Action

RedoxVita® Double Action werd speciaal ontwikkeld om de natuurlijke weerstand* van je lichaam te ondersteunen tijdens de griep of een verkoudheid dankzij zijn combinatie van een hoge dosering Vitamine C (1000mg) en Zink (10 mg).

*Vitamine C en Zink ondersteunen de natuurlijke weerstand.

IngrediëntenDaginname%RI *
Vitamine C1000 mg1250%
Zink10 mg100%

*Referentie-inname

Ingrediënten

L-ascorbinezuur, vulstof (sorbitol), zuurteregelaar (natriumwaterstofcarbonaat), voedingszuur (citroenzuur), kleurstof (beta-caroteen), sinaasappelaroma, zuurteregelaar (natriumcarbonaat), zinkcitraat, smaakversterker (natriumchloride), zoetstoffen (aspartaam, acesulfaam K), mandarijnaroma.

Eigenschappen van vitamine C

Vitamine C ondersteunt de natuurlijke weerstand bijvoorbeeld bij de eerste tekenen van verkoudheid.

Eigenschappen van zink

Zink is een mineraal dat, net als Vitamine C, je immuunsysteem ondersteunt. Het heeft meerdere functies in het lichaam, waaronder het bijdragen tot het onderhoud van botten en draagt ook bij tot de instandhouding van haar, nagels en huid. Zink komt voor in een aantal voedingsmiddelen (vlees, vis, melk, zuivel en granen), evenals in sommige voedingssupplementen. RedoxVita® Double Action kan uw normale dieet aanvullen met extra zink.

Wat is de aanbevolen dagelijks in te nemen hoeveelheid van RedoxVita® Double Action en hoe worden ze gebruikt?

De formule van RedoxVita® Double Action werd speciaal ontwikkeld om de natuurlijke weerstand van uw lichaam te ondersteunen dankzij zijn combinatie van Vitamine C (1000 mg) en Zink (10 mg). Voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 1 bruistablet per dag. 1 bruistablet oplossen in een groot glas water (250 ml), net voor of na de maaltijd en bij voorkeur ‘s ochtends bij het ontbijt. Onmiddellijk uitdrinken. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Als u 1 of meerdere geneesmiddelen inneemt, of als u lijdt aan een medische aandoening, vraag dan advies aan uw arts voor gebruik. Mensen met nierproblemen mogen niet meer dan 200 mg vitamine C per dag gebruiken, onder andere voor het risico aan een verhoging van het oxaalzuurgehalte in het bloed. Dit product is niet geschikt voor mensen met hemochromatose.

Voedingssupplement met zoetstoffen. Bevat een bron van fenylalanine. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben. Een bruistablet bevat

  • geen soja
  • geen gluten
  • geen lactose

Een voedingssupplement mag niet als substituut voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en gezonde levensstijl worden gebruikt.

Bewaring

  • Niet boven 25°C bewaren en de verpakking goed gesloten houden
  • Buiten het bereik van jonge kinderen houden
  • RedoxVita® zuigtabletten moeten worden gebruikt voor de vervaldatum die onderaan de verpakking vermeld staat

 

Beschikbaar als

RedoxVita<sup>®</sup> Vitamine C
30 en 60 zuigtabletten