RedoxVita<sup>®</sup> Vitamine C

30 en 60 zuigtabletten

RedoxVita® by Supradyn®

Elke dag opnieuw wordt uw lichaam blootgesteld aan externe factoren. U kunt uw natuurlijke weerstand verhogen door uw immuunsysteem te versterken. RedoxVita® ondersteunt de natuurlijke weerstand van uw lichaam dankzij een hoge dosering van vitamine C.

IngrediëntenDag inname (2 zuigtabletten)RI*
Vitamine C1000 mg1250%

* Referentie-inname

Ingrediënten

Vulstoffen (sorbitol/mannitol), natrium-L-ascorbaat, Lascorbinezuur, glansmiddelen (magnesiumstearaat, talk), sinaasappelaroma, zoetstof (aspartaam), kleurstoffen (geel & rood ijzeroxide).

Eigenschappen van vitamine C

Vitamine C ondersteunt de natuurlijke weerstand bijvoorbeeld bij de eerste tekenen van verkoudheid.

Wat is de aanbevolen dagelijks in te nemen hoeveelheid van RedoxVita® zuigtabletten en hoe worden ze gebruikt?

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 1 à 2 tabletten per dag. De zuigtabletten stukbijten of laten smelten in de mond. Net voor de maaltijd en bij voorkeur ‘s ochtends bij het ontbijt. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Als u 1 of meerdere geneesmiddelen inneemt, of als u lijdt aan een medische aandoening, vraag dan advies aan uw arts voor gebruik. Mensen met nierproblemen mogen niet meer dan 200 mg vitamine C per dag gebruiken, onder andere voor het risico aan een verhoging van het oxaalzuurgehalte in het bloed. Dit product is niet geschikt voor mensen met hemochromatose.

Voedingssupplement met zoetstoffen. Bevat een bron van fenylalanine. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben. Een zuigtablet bevat

  • geen soja
  • geen gluten
  • geen lactose

Mag niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en gezonde levensstijl worden gebruikt. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.

Bewaring

  • Niet boven 25°C bewaren en de verpakking goed gesloten houden.
  • Buiten het bereik van jonge kinderen houden
  • RedoxVita® zuigtabletten moeten worden gebruikt voor de vervaldatum die onderaan de verpakking vermeld staat.

 

Beschikbaar als

RedoxVita<sup>®</sup> Vitamine C
30 bruistabletten